25 januari 2008

Ziekjes


Tja en hoe! Wie is er nu niet ziek geweest. Het schijnt te heersen
Tja en met 3 kids, waarvan 2 op de peuterspeelzaal zitten, kun je er op wachten dat het griepvirus ook ons huisje aan zou doen. En hoe!
Als pappa en mamma is het gewoon niet slim om gelijktijdig ziek te worden. Maarja of het nu zo slim is om in 3 jaar tijd 3 kids te krijgen..................................... Maar dat ff terzijde, we zijn wel heel blij met ze! Als ze doorslapen dan tenminste.
Als je al ziek bent, zit je er niet op te wachten om een hele nacht in toerbeurten naar je dochter te kleppen. We hebben echt alles geprobeerd maar helaas *zucht*
Het begon met een slokje water, toen wilde ze eruit en kleertjes aan, daarna moesten we Kuukje halen, daarna Tygoo! Toen dat allemaal niet werkte, ging ze maar hysterisch om oma Dini roepen (grapjas) Tja het is dat je het beste mens niet midden in de nacht uit bed kan bellen, maar anders had ze Nina best even mogen lenen hoor! Van narigheid hebben we maar tegen onze principes in (wat zijn die nog waard als je niet kan slapen!) haar bij ons in bed genomen. Ach zo gezellig! Niet dus.............................. want ze wilde: visie kijken, nie lapen!!
AARGHHHHH!!! Pappa en Mamma willen wel lapen doen ze zijn namelijk ziek en hebben koorts! Helaas niks mocht baten, we hebben rond 07.00 maar gedaan of het tijd was om op te staan. Nina blij zou je denken, Niet dus! Echt niet te volgen dat kind, zit ze aan tafel wil ze weer slapen. Ja doei, gelukkig was het peuterspeelzaaldag (voor de bacillen maakte het toch niet meer uit) en mocht ze daar maar haar gezellige ikje gaan zijn. En wat ze daar dan natuurlijk ook is.......

Echt ik hou zielsveel van mijn dochter, maar van wie heeft ze in vredesnaam dat dwarse karakter gekregen????? Zou het namelijk echt niet weten!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ach lieve, lieve Nien,
Ben je ziek, zijn er niet eens 2 lakeien die je op handen dragen....Arme meid! We denken aan je hoor! En ze mogen je best een poosje bij ons brengen ( kun je samen met Douwe gezellig dwars zijn...)

Anoniem zei

Lieve Nina

Laat mama maar eens goed naar zich zelf kijken en naar haar moeder, dan komt ze er vanzelf wel achter van wie jij dat (soms) zo dwarse karakter heeft. Maar ook haar zeer lieve kant en haar kleine hartje, bij je mama dan he. En als je ziek bent wil je gewoon aandacht en dat ook midden in de nacht.
En dan ook gewoon van Oma.