18 januari 2008

Computers

Welkom in het digitale tijdperk. Wie kan zich een leven zonder de computer voorstellen. Zo handig! Even wat opzoeken via google, iets kopen/verkopen via marktplaats, tickets bestellen voor een concert of vakantie en natuurlijk niet te vergeten. Hyven (of is het Hyvsen?) MSN-en en Skypen.
Mits je computer werkt naar behoren, en daar wringt dus net de schoen hier in huize Sonderen.
Ik dacht toch echt wel een beetje handig te zijn met het ding, Jaha als ie het doet dus, zo gauw hij gaat haperen houd mijn kennis al heel rap op.
En wat dan?? Lieve woordjes, dreigen of zelfs vloeken mag dan niet baten (wat best heel jammer is) Een nieuw kopen dan maar. Tja dat wordt ook een kostbare gelegenheid. (en helaas viel de oudejaarsloterij weer niet op ons lot, maar de volhouder wint, alleen zo jammer dat nog miljoenen andere Nederlanders dit ook denken)
Maar zoals jullie kunnen zien, doet onze computer nog net waar ik hem voor wil gebruiken, en dat is Internetten (BLOGGEN!) en af en toe een spelletje van Zylom. (wellis waar traag, maar goed) En nu dus om te MSN-en en Skypen met onze friends overseas.
Tja skypen dus, leuke uitvinding, Kost wat moeite maar dan heb je ook wat, volgens mij zijn we wel 7 keer op en neer geweest naar de winkel voor een goed werkende headset en instucties hoe de geluidskaart in te stellen en wel 40 testgesprekken met Skype. (als jullie Nina zien rondlopen met speelgoed aan haar oor:"Dit is een test, dit is een test" roepend, dan heeft ze dit NIET van ons) Maar hij doet het eindelijk, niet dat we die headset aan de praat hebben gekregen, nee we hebben ons verlies genomen als echte kerels met ballen, en zijn maar voor de plug and play usb-telefoon gegaan......................... Tja je heb verstand van computers of niet hé.

Maareh, we kunnen dus skypen!! Geinteresseerden weten ons wel te vinden. (ervan uit gaande dat jullie dus meer verstand van computers hebben.)

1 opmerking:

Anoniem zei

he lieve vriendjes!
Hier dan nog even een berichtje speciaal voor jullie. Ja hoor, we leven nog, maar geen bereik/internet...grrrr ja het computertijdperk..... Hier in de grote stad Kaitaia kun je bij de Mc een kwartier internetten voor veel geld... Maar hier alles oke, prachtig en geweldig. Met de kids gaat het steeds beter, en wij genieten volop. Hopelijk hebben we gauw ons eigen internet! Bij jullie alles het gangetje? Misschien kan nina skypen met Mees!

Kus van ons uit NZ