17 oktober 2007

In het bos...........





daar zijn de dieren, (euh waar dan) In het bos zingt de nachtegaal (niet gehoord)
Maar leuk is het er wel hoor! Zeker als je manlief, 3 ukjes en een emmertje meeneemt. Manlief om de buggy door de rulle stukjes te ploegen, godzijdank dat we een All Terrain-buggy hebben, en een emmertje om de gevonden 'nootjes' en blaadjes in te stoppen.
Luuk en Nina hebben er zich maandagochtend een uurtje uitstekend vermaakt met rennen, zoeken en takjes in een plas water te gooien.

We waren in het rommelgebergte, langs de fitnessroute aan het wandelen. Luuk vroeg bij ieder object: "Wat is dat?" En als wij antwoorden: "Dat is voor mensen om sportoefeningen op te doen." Dan rende hij er na toe en riep: "Jaha, dat kan ik ook!"
En ja hoor hij keek naar het bordje wat erbij stond en probeerde na te doen wat het 'meisje' op het bord ook deed.
Want Luuk is stoer en ook al heel groot, (bijna net zo groot als pappa, die bijna de lampen binnenshuis raakt volgens Luuk) dus moet hij dat ook kunnen, en natuurlijk boos worden als het niet lukt * zucht*
Goh van wie zou hij dat eigenwijze toch hebben?? Het komt me namelijk helemaal niet bekend voor.
Nina was na een half uurtje moe geworden, na talloze keren struikelen over boomtakken kon ik me dat ook wel voorstellen. Dus die heeft daarna lekker naast Tygo in de buggy gezeten met haar emmertje vol blaadjes en takjes, die ze mooi 1 voor 1 aan me liet zien, en dan net zo lang totdat mamma zei: "Oh wat een mooi blaadje/takje/nootje!" (doorhalen wat niet van toepassing is a.u.b)
Tja en Tygo was al eventjes wakker, maar slapen in het bos? Neejoh, hij heeft met grote ogen liggen kijken naar alles om hem heen met zijn duimpje heerlijk in zijn mondje.

Toen we de route uit hadden gelopen, zijn we lekker naar huis gegaan om een portie overheerlijke wentelteefjes te bakken en op te smikkelen met z'n 4-tjes! En voor Tygo was er een slokje overheerlijke mmmammamelk.
Al met al was het een heel geslaagd mini-tripje

2 opmerkingen:

Carla en Rob, Mees en Douwe zei

Wat een snoepies van foto's! Erg leuk bos daar, of niet dan!

Anoniem zei

Ziet er allemaal heel gezellig uit
En ook echt foto's die oma mooi vind.
En lekker uitgewaaid?

Liefs uit Enschede