28 april 2008

Hiep Hoera!!


Gisteren was dan de Grote Dag. Tygo's verjaardag!
Dankzij de weergoden, hadden we supermooi/warm weer en konden we buiten zitten.
Hij is super verwend (en zo hoort op een verjaardag toch) met veel kadootjes.
Een groot feest met taart/snoep/chips en als eten natuurlijk patatjes met knakworsten mjammie!!
Ook een hele nieuwe ervaring wat betreft buiten spelen voor Tygo. Namelijk dat gras raar spul is. Het voelt koud aan en kriebelt. Je kunt er wel overheen kruipen, maar zorg er dan wel voor dat je niet met je voeten de grond raakt! Angezien dat best vermoeiend is en de zon wel erg warm werd voor ons kleine mannetje, zijn we in de loop van de middag maar even naar binnen verhuisd.
Maar eten hebben we dan wel weer buiten gedaan, op initiatief van Frank. (en wie Frank een beetje kent weet dat dit echt heel bijzonder is!)
Daarna nog even spelen, maar toen was de koek bij onze 2 jongsten echt wel op! (owja en dat Tygo tijdens het gek doen met mij, zijn hoofd heel hard stootte tegen Luuks hoofd hielp natuurlijk ook niet mee......)
Nadat we iedereen de deur uit hadden, konden we gaan puinruimen en eindelijk genieten van onze rust..........Jaha dachten we!
De afterparty duurde tot ongeveer een uurtje of 22.30! Nina en Tygo hadden namelijk besloten om in toerbeurten de boel bij elkaar te brullen. Tja want om 19.00 al je verjaardag afsluiten dat kan echt niet!

De 1ste verjaardag van de 5 in 3 maanden tijd binnen ons gezin is geweest. Nu de andere 4 nog en dan.................................... Rust!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een mooi ventje is het toch, zegt een trotse oma, maar eerlijk is eerlijk dat zijn al onze kleinkinderen. het was heel gezellig zondag, jammer dat we eerder weg moesten want nu hebben we het hoogtepunt gemist, de patat met knakworst of krijgen we dat volgende week ook, bij de volgende verjaardag. En als je wilt mag wel wat foto's mailen kunnen we weer wat nieuwe ophangen.

Liefs uit Enschede
Opa en oma

Marloes zei

Vele malen dank! Ik vind zelf ook wel dat onze kids goed gelukt zijn.
En of we knakworsten en patat eten? Geen idee de jarige beslist hé...........
De foto's komen eraan!

Anoniem zei

Hmmm, nooit gedacht dat ik een knakworst en patat feestje zou missen!
Maar, je kinderen zijn erg goed gelukt, hoor! En feesten doe je tot midden in de nacht, hoef je eigenlijk niet eens jarig voor te zijn, toch???
Liefs, Carla

Anoniem zei

Waar blijft het versag van Frank's verjaardag???