6 juli 2009

juli


Alweer juli en er is weer veel gebeurt.
4 verjaardagen achter de rug. Die allen weer heel gezellig waren. Inclusief een allereerst verjaardagspartijtje van Luuk.
Omdat hij 5 werd mocht hij wat vriendjes van school uitnodigen, na veel wikken en wegen wist Luuk dan welke 4 het moesten worden.
Vorige week woensdagochtend was de grote dag, Luuk was al vroeg wakker en lekker druk! Vanwege het mooie weer had Frank de dag ervoor de ouders van deze 4 maar opgebeld en gevraagd om een zwembroek mee te nemen, want we hadden besloten er maar een zwembadfeest van te maken. Dat was een groot succes, de jongens hadden veel lol om in het zwembad te springen, elkaar nat te spuiten en het badje te laten overlopen.
Wat te eten en drinken erbij, en voor we het wisten was het feest alweer voorbij! Nu kunnen we een jaar uitrusten voor het volgende partijtje (en dan 2 keer!)
Want Nina wordt alweer bijna 4 en mag na de grote vakantie net als haar broer naar de 'grote' school, ze heeft er al heel veel zin in, en vraagt iedere dag of ze al mag.

Ook mocht Luuk dit jaar voor het eerst op schoolreis, wat een pret heeft hij gehad, in een grote bus op naar Hengelo (ov) om te gaan spelen in een indoor-speeltuin. Hij vond het maar wat spannend om weg te gaan zonder pappa en mamma en ging met een gespannen snoetje de bus in, maar kwam met een grote grijns en dikke wallen onder zijn ogen weer thuis!

Nog 1 week en dan hebben we allemaal vakantie! Van uitrusten is geen sprake (maarja is dat ooit zo, als je kinderen hebt??) We hebben plannen zat! Van het verven van alle beneden-kozijnen buiten, en het schuurtje. Tot het afmaken van het speelhuisje, en het opruimen van de schuur!
Maar het is niet alleen werken, we gaan ook nog wat leuks doen.
Zo willen we nog naar Kernie's pretpark, en naar het strand op Luuk's verzoek (wat dus gewoon meddo-zee gaat worden) En niet te vergeten nog een klein feestje omdat we ons blikken huwelijk vieren!
Kortom de maand juli zit ook alweer vol met activiteiten en dus zal er van bloggen weer weinig terecht komen.

3 opmerkingen:

mir zei

he lieve zus,

eindelijk dan weer een blogje!
wat fijn dat luuk zo genoten heeft van zijn eerste verjaardags partijtje(èèn van de velen)
volgend jaar ben ik ook aan de beurt,heb gelukkig nog genoeg tijd om er over na te denken.
voor een feestje zijn we altijd in!!
spreek je gauw weer.
dikke kus mir

Anoniem zei

Hallo,

Een zwemfeest is altijd een goed idee, helemaal in combinatie met een zandbak! Fijn weer even wat te lezen. Miste het al wel een beetje. Al moet ik eerlijk zeggen dat het soms ook erg moeilijk is je te voor motiveren. We zijn wel heel benieuwd naar de foto's natuurlijk!!! (misschien toch ook een space????) En eh Luuk, laat je niets wijs maken, de Meddosee is geen echte ZEE !!!!!!!!!! Mees en Douwe zullen je alle ins en outs wel vertellen.

Groetjes Rob

Anoniem zei

Mai ik zit bij luuk in de klas LOL XD