16 september 2008

De verbouwing deel 2

dag 6: metselen van de buitenmuren
dag 7: idem
dag 8: idem
dag 9: vrije dag!?
dag 10: elektra leidingen aanleggen en isolatie monteren

dag 11: metselen buitenmuren
dag 12:idem


Nu 2 en halve week verder sinds het begin van de verbouwing begint onze aanbouw echt vorm te krijgen. (en ik genoeg van verbouwen maar dit terzijde)
De binnenmuren staan helemaal en ook zijn onze kozijnen verplaatst. Sjonge dat kostte nog wat moeite en er werd dus ook flink gehamerd, geslepen en met (grof) geweld gebroken. Maar eindelijk besefte het deurkozijn dat het een verloren zaak was en was hij los............... En zowaar heel! Ook het raam heeft het heelhuids overleefd, dus ook geen nieuw termopeen hoeven te bestellen (wat enorm scheelt qua kosten natuurlijk)
Gelukkig wonen opa en oma in de buurt dus kon ik met de kids daar mee-eten, aangezien er hier wat gruis in huis lag en Tygo de directe doorgang naar buiten ook wel kon waarderen, maar mamma niet. Tygo is namelijk nogal ondernemend en zit overal op, onder en in.......... vermoeiend!!
Verder heb ik de afgelopen dagen veel geschilderd, want vanwege de taakverdeling, was het schilderen van de boegdelen (of windveren?) mijn taak. Tja, ik mag ook wel wat doen hé.
Nina vindt het maar wat interessant wat pappa en de rest doet, alleen jammer dat ze er zoveel lawaai bij moeten maken!! En Luuk zal het allemaal worst wezen, alleen jammer dat hij niet de tuin in kan en vraagt zich serieus af waarom het zo lang duurt voordat die nieuwe keuken er nou eens is!
Nog ongeveer een halve week en dan is de `vakantie` (zoals dit dan schijnbaar heet) weer voorbij en kan het werkende leven weer doorgang vinden. Ach misschien wel zo rustig na de afgelopen 3 weken.

4 opmerkingen:

miranda zei

he loes. wat leuk dat je de blog hebt bij gewerkt en de foto`s er bij hebt geplaatst. en wat leuk geschreven weer. je kunt dat goed zeg!!!!
ik zal het mijn mannetje gelijk zeggen vanavond kan die hem ook lezen.
vooralll zo doorgaan(om in de style van barry stevens te praten)

Anoniem zei

Hee........ fijn dat alles vorm krijgt! Douwe houdt ook niet van kabaal tijdens klussen. Klussen ode, boren is not done. Tja die Bobben overal.

Marloes zei

Ja zo te lezen, blijven jullie ook wel druk met de sleurhut. Rob jongen je wordt nog handig. Vast dat enorm lekker nz-vlees wat het hem doet ;-)

Anoniem zei

En deel 3 ????

Verder alles goed?

Gr Rob