26 augustus 2007

Volksfeest



Vrijdag en Zaterdag was het dan zover, het jaarlijks volksfeest van Winterswijk.
Nu weet iedere ouder, dat dit geen rustige dagen zijn als je in het dierbare 'bezit' bent van een paar kinderen.

Die zijn natuurlijk helemaal door het dolle heen en je hebt dagen, zo niet weken, nodig om ze weer enigzins op rit te krijgen, naar zoveel verwennerij door de opa's en oma's (waar zijn ze anders voor hé) en vergeet vooral de hyperactiviteit van al het snoep en kleurstof die ontstaat niet! Lang leve de onderhandelings (lees: omkoop) methode. Tja het beloven van een ijsje als ze braaf uit de draaimolen komen zonder te gillen doet wonderen.

Oke, misschien niet zo pedagogisch verantwoord, maar wel zo rustig!


Ook voor Frank was het feest, op zaterdagavond ging hij om 20.30 gezellig het dorp in samen met Christiaan en Esther, en kwam om ongeveer 01,15 behoorlijk aangeschoten weer thuis. Niks aan de hand normaliter, even een nachtje slapen en dan is alles weer oke. Jaha dat zou ook zo gewerkt hebben, mits niet dat Frank wel 4 verschillende soorten bier door elkaar had gedronken en dus wakker met een fikse hoofdpijn!

Gelukkig dat paracetamol is uitgevonden, en na samen met de kids op stok te zijn geweest 's middags was iedereen weer helemaal topfit! Nouja aanspreekbaar dan............


Al met al was het weer een geslaagd volksfeest (godzijdank was het maar twee dagen) en kunnen we ons nu weer opladen voor volgend jaar!


Geen opmerkingen: