6 mei 2009

waterpokken deel 2


Of maal 2? In navolging van Nina hebben dus Luuk en Tygo nu ook de waterpokken. Nouja het ergste is al wel weer voorbij, de vlekken zijn al aan het indrogen.
En wat voor een vlekken!
Vorige week kwamen de eerste opzetten, een paar hier en daar, net zoals bij Nina. Maar tja boys will be boys, en die doen alles op hun eigen manier. Zo ook waterpokken dus, binnen een dag zaten ze helemaal onder! Slapen deden we in toerbeurten, en de twee heren ook. Wat voelden ze zich beroerd!
We smeerder ons helemaal gek met calendulan, maar het mocht niet baten.
Op vrijdag dachten we het hoogtepunt van vlekjes te hebben bereikt, maar nee hoor, er passen er zelfs dan nog wel wat bij en diegene die al zaten, konden groter! Maar met het nieuwe middeltje dat we ontdekten, en liefdevol 'pokkeschuim' noemen, werd de jeuk rap minder. En gelukkig voor ons de uren slaap meer.
De kermis was ook geariveerd ondertussen, maar met waterpokken kun je prima op de draaimolen volgens Luuk! En snoep eten is ook geen probleem. Groente daarentegen..........
Ondertussen heeft Luuk weer spatjes, Tygo is week heerlijk eigenwijs, dus met andere woorden ziek zijn ze niet meer!

Owja en Tygo heeft wel braaf gewacht, tot na zijn verjaardag. Die overigens een groot succes was. Hij riep heel lief bij ieder kado: Oehh!! En was met alle kado's ook even blij!

Morgen de volgende party: Frank wordt 33!!