7 maart 2008

Verbouwing


Foto gezien?? Nou over een poosje gaat het; als het goed is; er bij ons ook even zo uitzien. Maar daarna......................jaha dan zijn we in het bezit van een uitbouw met nieuwe keuken.

Daar kan ik me al echt op verheugen. Maarja first things first, eerst naar Eddy om alle vakjargon uit te laten leggen. (snapt iemand die financiƫle bijsluiters? Ik namelijk niet!) Daarna de offerte van de aannemer afwachten en dan maar duimen dat het meevalt qua kosten. En als er dan genoeg geld over is, een mooie/praktische keuken uit gaan zoeken.

Dan in het najaar zoek ik nog een onderduikadres voor 4 personen, want als ik ergens niet tegen kan is het de puinzooi die het gaat worden als je gaat verbouwen, nog afgezien van het feit dat Luuk echt panisch is voor harde geluiden, dus daar word het ook niet gezelliger van!

Maar na weken van afzien, mag ik dan genieten van extra opbergruimte in mijn keuken, een handige bijkeuken (voor vriezer, vieze schoenen en ooit een hondenbench?) en extra ruimte in de kamer!

We houden jullie op de hoogte van de vorderingen.