24 februari 2008

Nieuwe kasten

Door (te)veel spullen/kinderen/bewoners in dit huis, kampen we met structureel ruimtegebrek. De oplossing daarvoor is meer kasten. Nu zul je denken:"nog meer!!?? Het staat daar al zo vol!"
Dat moet ik met je eens zijn, maar wonder boven wonder lijkt het huis nu ruimer (want opgeruimder) En ze zijn mooi, en ze passen echt super bij de rest van de in koloniale stijl meubeltjes.
Nog spannend detail, Marloes de onbesluitvaardige (ik zei de gek) is maandagavond naar Eibergen; of beter ST Isidorushoeve; geweest om ze in het echt te gaan bekijken en aan de hand daarvan hebben we de beslissing genomen om ze allebei te kopen. Goed hé. Ik ben helemaal trots op mezelf.

Dankzij de grandioze hulp van Jaap was het een drukke maar productieve dag. De nieuwe kasten staan op hun plekje, en de voormalig tv-kast nu verbouwd tot bovenkast van de computerkast. (was een freaky-idee van Frank en wonderbovenwonder nog een goede ook!)
En mijn mamsje is nu in het bezit van een paar mooie mary-jane crocs met jibbitz! Dus ben nu niet meer de enige met van die mooie campingklompjes. (en eerlijk is eerlijk, ze zitten ook wel zaaaaaaaaalig hoor!) Tja je moet toch wat doen als de heren druk aan de klus zijn, Winkelen dus! Hoe vaak krijg je nu de kans om zonder kinderen het huis te kunnen/mogen verlaten, dus als ik die dan heb, grijp ik die met beide handen graag aan!

7 februari 2008

Wie mooi wil zijn.........

moet pijn lijden.
De reden dat deze gezegde in me opkwam, was dat ik opnieuw mijn gaatjes heb laten prikken. Ik had de laatste tijd weer veel leuke oorbellen zien voorbij komen, en kreeg er de kriebels van. Maarja door gemakzucht (of laksheid dus) waren mijn gaatjes al jaren dichtgegroeid en wat moet je dan. Zelf doorprikken? Nee, veel te eng en trouwens ik had geen oorbellen meer.
Dus ik richting juwelier, die meteen wel eventjes de oude gaatjes opnieuw zou doorschieten. Zo gezegd zo gedaan. Dat schieten viel opzich nog wel mee, maar nadat de adrenaline-rush uitgewerkt was, begon het toch aardig te kloppen en te steken. Maar goed ik ben geen mietje en heb 3 kinderen gebaardm dus dat kon ik wel aan. Maar dan vergat ik nog even het feit dat je de nieuwe gaatjes natuurlijk wel goed moet ontsmetten om ontstekingen te voorkomen. En hoe doe je dat???
Juist met alcohol! Auwa, dat smeer je toch liever niet in een open wond.
En wat zegt husband als ik thuiskomen vraagt wat hij ervan vindt? Je moet teruggaan, ze zitten scheef!
GGGRRRRRRRRRRRR! Ga maar vast liggen bloeden ik kom er zo aan.
Nee ff serieus, hij heeft wel een punt, maar opzich zitten de gaatjes niet scheef maar mijn oren dus wel, waardoor de ene oorbel inderdaad hoger zit dan de andere! Heel irritant, maar wat doe je eraan.
Wat mij er dus gelijk aan herinnert waarom ik ook alweer geen oorbellen meer droeg. Dus als ik over 4 jaar weer begin te miepen dat mijn gaatjes dicht zijn gegroeid en ik ze wil laten doorprikken, help me hier dan aub aan herinneren!